Corné Klijn na 15 jaar weg bij 3FM

‘Met pijn in het hart neemt 3FM afscheid van Corné Klijn’, staat te lezen op de website van 3FM. De radio-dj maakt vrijdag zijn laatste uitzending van ‘Dance Classics Party Request’ en verlaat daarna het publieke popstation. Corné Klijn heeft het danceprogramma ruim tien jaar gepresenteerd. In totaal is de dj vijftien jaar te horen geweest op 3FM, onder meer met het programma ‘Kort en Klijn’ dat de opvolger was van ‘De Avondspits’ van Frits Spits.

Corné Klijn over afscheid bij 3FM: “Met de laatste uitzending van Dance Classics Party Request’ sluit ik een periode van bijna vijftien jaar af bij 3FM.

De eerste zeven jaar heb ik met veel plezier ‘Kort en Klijn’ gemaakt voor de NPS en later, met zo mogelijk nog meer plezier, verschillende programma’s voor de TROS. De NPS gaf me een grote kans door me te kiezen als de opvolger van de onvolprezen Frits Spits.

De 47-jarige radio- en televisiemaker stopt weliswaar bij 3FM, maar hij is nog niet klaar met radio. Klijn vervolgt: “Bij de TROS kreeg ik al snel de eretitel ‘Mister Dance Classics’ door het succesvolle radioprogramma en de show ‘Disco Dance Classics Party’ in het land. Door mijn tv-werkzaamheden voor RTL Motorsport heb ik de laatste jaren minder tijd voor radio gehad. Het blijft echter mijn grote liefde, de luisteraar is nog niet van me af!

Bart Arens

Het vertrek van Klijn betekent extra zendtijd voor andere TROS-dj Bart Arens. Vanaf vrijdag 8 januari 2010 presenteert Arens een nieuw programma op de vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur. In de nieuwe show, genaamd ’3FM Weekend Request’, bepaalt opnieuw de luisteraar welke platen er gedraaid worden.

Lees ook:Update | Corné Klijn neemt gas terug op 3FM
Lees ook:Bart Arens nieuwe dj in weekend line-up TROS
Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift
Lees ook:Bart Arens gaat ‘Aan De Slag!’ bij Radio 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Corné Klijn na 15 jaar weg bij 3FM

  1. Erik

    Ja hoor, alweer een verzoekplatenprogramma.
    Het lijkt de ziekomroep wel.
    Kunnen ze echt niks anders verzinnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>