Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?

Wie staat er straks op de cover van het nieuwe album van DI-RECT? Wordt het Sven of Marcel? Beide zangers vallen in de smaak bij de bandleden, maar uiteindelijk kan er maar één de leadsinger van de Haagse rockband worden. Wie de droombaan krijgt, bepalen Spike, Bas en Jamie zondag 8 november in de live uitgezonden finale van het programma ‘Wie Is DI-RECT?’, dat gepresenteerd wordt door het 3FM radioduo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

De drie overgebleven bandleden van DI-RECT gingen na het vertrek van Tim op zoek naar de ultieme frontman in Wie Is DI-RECT?.

Na tientallen audities selecteerden ze acht kandidaten. Met deze zangers werd gechillt, gestunt, gefeest en opgetreden om te bepalen wie er naar de liveshows door kon gaan. In deze shows vanuit Het Paard van Troje vielen nog eens twee zangers af, waardoor Marcel en Sven de laatst overgebleven kandidaten zijn.

De show van zondag zit boordevol live muziek. Daarnaast is te zien hoe Bas, Jamie en Spike op bezoek gaan bij de twee zangers, hun familie en vrienden aan de tand voelen en hun omgeving bestuderen. Verder is te zien hoe Marcel en Sven in de studio van Coen en Sander Show dealen met lastige vragen van fans.

De ontknoping van Wie Is DI-RECT? wordt gepresenteerd door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op zondag 8 november 2009 van 21:35 tot 22:15 uur bij BNN op Nederland 3.

Lees ook:Coen en Sander presenteren liveshows ‘Wie Is Di-rect?’
Lees ook:Di-rect gaat door samen met Coen & Sander
Lees ook:Coen en Sander zoeken nieuwe zanger Di-rect
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow
Lees ook:Coen & Sander twee weken met vakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?

  1. Thomas

    heb met veel plezier de serie gevolgd,. zelfs nog in t paard geweest (wat wel n btje teleurstellend was, die ‘liveshows’) – leuk gemaakt, en ook voor de niet die-hards fans leuk om gewoon n backstage blik van n nederlands topbandje te krijgen! wordt overduidelijk sven, de nieuwe zanger van di-rect – alle fanpolls wijzen t uit,. en waarom zou di-rect n keuze maken die hun fans tegen de borst stuit,. marcel is helaas net te gewaagd, en te vaag, terwijl t wel n onwijs gave verfrissende verschijning en goede zanger is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>