Eerste duizenden euro’s Glazen Huis al binnen

3FM Serious Request 2009 moet nog beginnen, maar de actie heeft de eerste donaties al binnen. Een meubelzaak in Groningen veilde dinsdagavond ruim honderd oude bankstellen onder studenten. De meubelgigant had klanten opgeroepen om hun oude bankstel in te leveren. Onder het motto ‘Geef uw meubelen een tweede leven’ werden meer dan honderd banken binnengebracht. Deze zijn dinsdag naar het gebouw van studentenvereniging Vindicat aan de Grote Markt gereden.

Op de Grote Markt in Groningen, het plein waar het Glazen Huis van 3FM in december komt te staan, konden studenten de collectie eerst bekijken, waarna de veiling van start start ging, onder leiding van Groninger Jacques d’Ancona.

De exacte opbrengst van de bankenveiling wordt komende zaterdag bekend gemaakt. De cheque is een eerste inzameling voor 3FM Serious Request dat zich dit jaar inzet voor de bestrijding van malaria.

Zie ook:
- Glazen Huis staat dit jaar in Groningen
- Bouwput Groningen gedempt voor Glazen Huis

Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:Finale Glazen Huis live op 3FM en Nederland 3
Lees ook:30.000 Flesjes water voor het Glazen Huis
Lees ook:Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro
Lees ook:Foto’s bekendmaking locatie Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>