Fokje Modder is Schaamnaam 2009 geworden

Titus Ex, Dick de Lange, mevrouw Piest-Van Achteren, Sjef Kok of Arnold Nus, afgekort A. Nus. Het is een kleine greep uit de lange lijst van Schaamnamen die bij 3FM binnen zijn gekomen. Net als in voorgaande jaren gingen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op zoek naar de Schaamnaam van het jaar. Na mevrouw Wil Jannie Mosterd uit de Fles (2007) en Stanley Messie (2008) ging de twijfelachtige eer van de Schaamnaam 2009 naar Fokje Modder. Een echt bestaande naam!

De oorsprong van dit jaarlijks terugkerende radio-item in de ‘Coen en Sander Show’ komt voort uit een lijst die op de redactie van 3FM.nl hangt.

Al jaren worden op die lijst namen van mensen gezet die op z’n zachtst gezegd een ‘bijzondere’ naam hebben. Het begon als een geinig lijstje op een A4-tje, maar dat veranderde al snel in een kantoorvullend behang van schaamnamen.

Zo kwamen Coen en Sander aan het bijzondere item. Dit jaar stond een shortlist met 25 namen op de website van de Coen en Sander Show en de luisteraars hebben kunnen stemmen op de meest schaamvolle naam. Het publiek heeft gesproken en bepaalde dat Fokje Modder de titel ‘Schaamnaam 2009′ mag dragen.

Ik heb altijd geleerd dat je niet mag lachen om iemands naam, maar stiekem is het best grappig hoe sommige mensen heten. Voor de heel lange lijst met schaamnamen, zie deze pagina van 3FM.

Lees ook:Stanley Messie is de schaamnaam van 2008
Lees ook:Coen en Sander Show Schaamnaam 2010: Con Domen
Lees ook:Coen en Sander op zoek naar Schaamnaam 2009
Lees ook:Coen & Sander zoeken de gekste schaamnaam
Lees ook:Coen en Sander zoeken dé schaamnaam van 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>