Coen en Sander op zoek naar Schaamnaam 2009

Izzy van Gisteren, Chil Persoon en Constant Lam: de inzendingen voor de Schaamnaam 2009 stromen met duizenden tegelijk binnen op de redactie van de ‘Coen en Sander Show’. Ook dit jaar zijn 3FM-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in hun radioprogramma op zoek naar de vreemdste naam van Nederland. Luisteraars konden tot eind vorige week Schaamnamen insturen en vanaf vandaag (12 oktober) is de shortlist met de meest hilarische, rare en opvallende namen te vinden op de site van de Coen en Sander Show.

UPDATE: Schaamnaam 2009 bekend gemaakt

Luisteraars van de Coen en Sander Show stuurden ruim 4.000 namen in via mail en sms. Onder andere Ben Brack, Roy Bos, Brad Wursten en Jos Tibant zijn kanshebbers voor de titel ‘Schaamnaam 2009′. Voorwaarde is wel dat de mensen achter deze namen echt bestaan. Coen en Sander hebben alle mensen die kans maken live gebeld in de uitzending. Stemmen voor de Schaamnaam van 2009 kan op coenensandershow.bnn.nl. Vrijdag 16 oktober wordt tussen 16:00 en 18:00 uur bekend gemaakt wie de winnaar is.

Het is de derde keer dat Coen en Sander op zoek zijn naar vreemde namen. In 2007 werd mevrouw Wil Jannie – Mosterd uit de Fles uitgeroepen tot Schaamnaam. Vorig jaar was de eer voor Stanley Messie.

Zie ook:
- Stanley Messie is de schaamnaam van 2008

Lees ook:Coen & Sander zoeken de gekste schaamnaam
Lees ook:Stanley Messie is de schaamnaam van 2008
Lees ook:Fokje Modder is Schaamnaam 2009 geworden
Lees ook:Coen en Sander Show Schaamnaam 2010: Con Domen
Lees ook:Coen en Sander zoeken dé schaamnaam van 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander op zoek naar Schaamnaam 2009

  1. Ton

    Kwam vandaag de naam Olaf Beck tegen.
    Klemtoon op de goeie plek leggen en er is weer een schaamnaam bij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>