Wilbert Mutsaers wordt nieuwe zendermanager van 3FM

Het heeft even geduurd maar nu is ie toch bekend: de nieuwe zendermanager van 3FM. Wilbert Mutsaers zal per 1 oktober 2009 die functie op zich nemen en daarmee volgt hij Florent Luyckx op die 1 juni jongstleden vertrok bij 3FM en aan slag ging als CEO bij een reclamebureau. Dat het publieke radiostation al twee maanden zonder ‘baas’ zit, heeft de zender wel alle tijd gegeven om op zoek te gaan naar een goede opvolger van Luyckx. Mutsaers wordt niet alleen de zendermanager van 3FM, maar hij zal ook Radio 6 gaan leiden.

Wilbert Mutsaers is momenteel nog Creatief Directeur/Director Artist Development van Universal Music Nederland. Daarvoor was hij marketing directeur bij Universal Music voor zowel de pop- als jazz-afdeling, werkte hij voor Sony Music en voor Mojo Concerts/Live Nation.

“We zijn erg blij dat Wilbert het team komt versterken. Hij heeft als manager ruime ervaring in de muzieksector. In de Nederlandse muziekwereld en daarbuiten heeft hij een groot netwerk, en hij deelt met de makers van 3FM en Radio 6 een grote liefde voor muziek”, zegt directeur Radioprogrammering Jan Westerhof. “Vanuit zijn werk voor onder meer Universal weet hij als geen ander wat de betekenis is van radio voor de muziekcultuur.”

Zie ook:
- Giel Beelen uit de kleren in afscheidsvideo Florent Luyckx
- Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

Lees ook:Florent Luyckx vertrekt bij 3FM
Lees ook:Help! Wie volgt Florent Luyckx op?
Lees ook:Florent Luyckx nieuwe programmadirecteur Radio 538
Lees ook:Marwil Straat nieuwe zendermanager Radio 4
Lees ook:Ad interim zendermanagers voor Radio 4 en Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>