Giel Beelen live bij Nijmeegse Vierdaagse

Als ik een afstand van dertig à veertig kilometer moet afleggen, dan zal ik niet snel overwegen om dat lopend te doen. Ruim veertigduizend mensen denken daar anders over en lopen tot en met vrijdag elke dag tientallen kilometers tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Om de deelnemers (figuurlijk) een duwtje in de rug te geven, zendt Giel Beelen tijdens het wandelevenement live uit vanuit Nijmegen. Iedere dag staat de 3FM-dj bij de eerste blarenpost en zijn Vara-collega Bert van Lent zal de Vierdaagse meelopen. Niet geheel vrijwillig overigens.


Giel Beelen heeft de Vierdaagse zelf al een keer gelopen, maar Bert van Lent heeft altijd gezegd daar ‘never nooit’ aan te beginnen. Die dubbele ontkenning ten spijt, Van Lent moet er dankzij de druk van Beelen dinsdag toch aan geloven. Het jonge talent van 3FM zal de wandeling niet helemaal voor niets maken, want met een wandelzender op zijn rug zal op hij in het ochtendprogramma van Giel verslag doen van zijn (slopende) tocht.

‘Giel’ zendt van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juli 2009 elke ochtend uit vanuit een weiland, in de buurt van de eerste blarenpost die de dagelijkse routes van de Vierdaagse hebben. Veel deelnemers beginnen al voordat de ochtendshow van Giel Beelen live gaat, dus tijdens de uitzending van 06:00 tot 10:00 uur op 3FM zullen de meeste lopers de locatiestudio van Giel wel passeren.

Zie ook:
- Lopers Vierdaagse krijgen muzikale steunbetuigingen bij Paul Rabbering

Lees ook:KXradio live bij laatste dag Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Giel vanaf de Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Vierdaagse in de regio op de radio
Lees ook:Binnenkomst Vierdaagse-lopers live in ‘Tijd Voor Twee’
Lees ook:Steun-soul-mate voor de lopers Nijmeegse Vierdaagse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>