Strijd om levenlang gratis Lowlands barst los

De echte die hards struinen het hele jaar ieder festival af. Overal zetten ze hun tentje -al dan niet in de modder- op en gaan ze los bij de optredens van nationale en internationale artiesten. Eind augustus vindt in Biddinhuizen het driedaagse festival Lowlands plaats. Bij 3FM is men al weken druk op zoek naar de allergrootste fans van Lowlands. De publieke popzender heeft een aardige prijs voor de grootste liefhebber, namelijk een levenlang gratis toegang tot Lowlands. De eindstrijd van deze actie gaat zaterdag van start en levert komende week een winnaar op!


De hele week, van zaterdag 18 juli tot en met vrijdag 24 juli 2009, strijden twintig Lowlandsfans om de ultieme prijs: een levenlang toegang tot Lowlands. De afgelopen weken konden 3FM-luisteraars zich via de website opgeven voor de actie ‘Lowlands For Life’. Een vakjury selecteerde uit alle aanmeldingen de beste kandidaten voor een eindstrijd die deze week een winnaar moet opleveren. Updates van de strijd zijn de hele week op 3FM te horen.

Zaterdag ontvangt 3FM zo’n twintig kandidaten. Zij moeten een de jury overtuigen waarom zij de aangewezen persoon zijn om een levenlang toegang tot Lowlands te krijgen. De jury bestaat uit 3FM-dj Sander Lantinga, ‘Mister Lowlands’ Eric van Eerdenburg en Fokke en Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol. De beste kandidaten melden zich zondag 19 juli op de speciale Lowlands-For-Life-camping.

Een week lang voeren zij daar verschillende opdrachten uit en vallen er deelnemers af. De twee laatst overgebleven kandidaten nemen het vrijdag 24 juli in een final battle tegen elkaar op. De winnaar wordt die dag tijdens de ‘Coen en Sander Show’ bekend gemaakt. Hij of zij wordt uitgeroepen tot Lowlander For Life en krijgt een levenlang toegang tot Lowlands.

Lees ook:3FM zoekt Lowlander for Life
Lees ook:Levenslang gratis naar Lowlands te winnen
Lees ook:Lowlands drie dagen live op 3FM
Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM
Lees ook:Genomineerden Philip Bloemendal Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>