100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’

Zonder er ingewikkelde wiskundige modellen op los te laten, voorspel ik dat er vanavond vele miljoenen Nederlanders voor de buis zitten om naar het afscheid van Michael Jackson te kijken. Ben je nou niet in de gelegenheid om vanavond langs de diverse tv-zenders te zappenĀ die de ceremonie uitzenden, dan is er altijd nog de radio. 3FM-dj Michiel Veenstra, die zijn programma precies tijdens de plechtigheid in het Staples Center in Los Angeles heeft, staat dinsdagavond uitgebreid stil bij de herdenking voor The King of Pop.

Het radioprogramma ‘MetMichiel’ staat dinsdagavond 7 juli voor 100% in het teken van de herdenkingsdienst voor Michael Jackson. Dat betekent veel muziek van wijlen Wacko Jacko, reacties van luisteraars en updates vanuit de States.

Michiel Veenstra zendt dinsdagavond de optredens en speeches in het Staples Centre uit rondom de herdenkingsdienst voor Michael Jackson. Hij legt in dit eerbetoon aan de overleden King Of Pop regelmatig contact met NOS-correspondent Sander Warmerdam en heeft op de halve uren nieuwsupdates van de 3FM NOS Headlines.

‘MetMichiel’ is van 19:00 tot 22:00 uur te horen op 3FM.

Meer Michael Jackson:
- Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
- Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
- Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538

Lees ook:Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
Lees ook:Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538
Lees ook:Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld
Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
Lees ook:DJ’s massaal gevraagd om reactie op dood Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’

  1. Pingback: Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld | Radioactive

  2. Pingback: Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>