Coen & Sander vanaf de Libelle Zomerweek

Radio 3FM heeft meer mannelijke dan vrouwelijke luisteraars. In de doelgroep 20-49 jaar heeft het publieke popstation 14,1% marktaandeel onder de mannen, tegen 12,5% onder de vrouwen. Of het een charmeoffensief richting de (oudere) vrouwelijke luisteraars is, weet ik niet, maar Coen en Sander gaan maandag naar de Libelle Zomerweek om vanaf daar live hun radioprogramma te maken. Het feest van het vrouwenweekblad Libelle begint maandag 11 mei bij Almere Strand. Het BNN-duo Coen & Sander staat die eerste dag op het Libelle Plein tussen hordes huisvrouwen.


Op de website van de Coen en Sander Show geven de radiomakers aan dat ze de Libelle Zomerweek bezoeken om hun doelgroep te verbreden. Ze gaan dus werkleijk zieltjes winnen onder de Libelle lezende vrouwen )

De Coen en Sander Show is maandag 11 mei van 16:00 tot 19:00 uur te horen op 3FM. In de uitzending vanaf de Libelle Zomerweek ontvangen Coen en Sander de 3J’s die komen optreden. Daarnaast zullen ook Henk Westbroek, Boris en Mark Rutte van zich laten horen.

Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Coen & Sander twee weken met vakantie
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>