Di-rect gaat door samen met Coen & Sander

De studio zat maandagmiddag helemaal vol bij de Coen & Sander Show. In het 3FM radioprogramma waren de overgebleven leden van de band Di-rect te gast plus wat cameramensen. Er werd groot nieuws verwacht over de toekomst van de Haagse band omdat het voortbestaan onduidelijk was nadat zanger Tim Akkerman de groep verlaten had. In de Coen & Sander Show maakten de bandleden Jamie, Spike en Bas bekend verder te gaan. Samen met Coen en Sander.

Wees niet bang dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zèlf gaan zingen, want de samenwerking met Di-rect betekent slechts een gezamenlijke zoektocht naar een nieuwe frontman. Daarvan wordt een 9-delige televisieserie gemaakt die vanaf 13 september 2009 te zien is bij BNN op Nederland. 3FM-dj’s Coen en Sander zullen het programma presenteren.

Het BNN-programma over de zoektocht naar de nieuwe frontman begint met een uitzending over tien jaar Di-rect. Daarna volgen vier docusoap-afleveringen waarin Spike, Bas en Jamie telkens met twee geselecteerde kandidaten ‘on the road’ gaan. De kandidaten leven drie dagen lang het rock ‘n roll-bestaan van Di-rect. De verliezende kandidaten kunnen direct hun spullen pakken, de winnende kandidaten mogen zich gaan bewijzen tijdens de laatste vier afleveringen. Jamie, Bas en Spike bepalen zelf wie hun nieuwe zanger wordt, want tja… zij moeten er de komende jaren mee samenwerken.

Deejays op tv

Presenteren op televisie is voor Sander Lantinga niet nieuw. Het grote publiek leerde hem kennen als presentator bij tv-zender MTV en momenteel is hij te zien met de muziekquiz ’Doe Maar Normaal’. Voor Coen betekent dit volgens mij wel zijn eerste grote presentatieklus op tv.

Zie ook deze video waarin het nieuws nog eens uitgebreid aangekondigd wordt. Voice-over is van Coen Swijnenberg.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Coen en Sander presenteren finale Wie Is DI-RECT?
Lees ook:Coen en Sander presenteren liveshows ‘Wie Is Di-rect?’
Lees ook:Coen en Sander zoeken nieuwe zanger Di-rect
Lees ook:Sander Lantinga gaat harder en dieper in Kamikaze TV
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>