Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

3FM zendermanager Florent Luyckx vertrekt bij 3FM, zo kondigde hij donderdag. Luyckx is vanaf 1 juni 2009 algemeen directeur van reclamebureau Y&R Not Just Film, het bedrijf dat onder andere veel heeft gedaan rond het merk 3FM. Luyckx startte in 2003 als zendermanager van 3FM. Jan Westerhof, directeur NPO Radio: “Florent loodste het popstation door een lastige periode en heeft van 3FM een ijzersterk radiostation gemaakt. Hij is een geweldige inspirator voor de mensen waarmee hij werkt. We laten hem niet graag gaan maar gunnen hem deze prachtige kans.”


Florent Luyckx: “Ik ga vertrekken bij de beste zender van Nederland. Ik laat een fantastisch club mensen achter en heb er alle vertrouwen in dat zij met 3FM Serious Radio blijven maken. Na 6 jaar 3FM kwam het aanbod voor de job bij Y&R Not Just Film als een mooie carrière-uitdaging.

Update: Wilbert Mutsaers wordt nieuwe zendermanager van 3FM

Lees ook:Giel Beelen uit de kleren in afscheidsvideo Florent Luyckx
Lees ook:Wilbert Mutsaers wordt nieuwe zendermanager van 3FM
Lees ook:Help! Wie volgt Florent Luyckx op?
Lees ook:Florent Luyckx nieuwe programmadirecteur Radio 538
Lees ook:Florent Luyckx: “Echtheid is de belangrijkste waarde”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Florent Luyckx vertrekt bij 3FM

  1. evert

    florent heeft een geweldige job gedaan de laatste 6 jaar. 3fm is een coolbrand geworden en dat is een topprestatie.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Help! Wie volgt Florent Luyckx op? | Radioactive

  3. Pingback: Florent Luyckx: “Echtheid is de belangrijkste waarde” | Radioactive

  4. Pingback: Florent Luyckx nieuwe programmadirecteur Radio 538 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>