Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt

Welke artiesten er eind april vandoor gaan met een 3FM Award is nog niet bekend, maar wel wie de optredens op de feestelijk avond verzorgen. Alain Clark, Bløf en De Jeugd van Tegenwoordig treden op tijdens de 3FM Awards 2009 die op donderdag 23 april in de Gashouder in Amsterdam worden gehouden. Dat werd maandag bekend gemaakt in de Coen & Sander Show. Eerder onthulde 3FM al dat GEM, Novastar, VanVelzen en Ilse de Lange het podium tijdens de show beklimmen. Al deze artiesten zijn ook genomineerd voor één of meerdere muziekprijzen van het radiostation. Zij komen hoe dan ook niet voor niets naar de Gashouder op 23 april.

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de 3FM-luisteraars. De uitreiking van de muziekprijzen vindt plaats tijdens een liveshow in Amsterdam. 

Serious Talent

Ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award geeft een optreden tijdens de 3FM Awards. De 3FM Serious Talent Award is de prijs voor het meest veelbelovende talent van dit jaar. Op 19 april kiest de 3FM-vakjury de winnaar van de prijs tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam. Genomineerd voor deze prijs zijn Miss Montreal, Bertolf en Giovanca. De show met daarin de uitreiking van de prijs is 19 april rechtstreeks te volgen tussen 18:00 en 21:00 uur op 3FM. 

3FM Awards

De uitreiking van de 3FM Awards op 23 april 2009 is ook volledig via de radiozender te volgen, van 19:00 tot 22:00 uur. De presentatie is in handen van Sander Lantinga, Annemieke Schollaardt en Giel Beelen. De laatste anderhalf uur zijn ook via televisie te volgen, van 20:30 tot 22:00 uur op Nederland 3.

Zie ook:
- Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
- Genomineerden ‘3FM Serious Talent Awards’ bekend 

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd
Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards
Lees ook:Ook Jacqueline Govaert en Guus Meeuwis bij 3FM Awards
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend
Lees ook:Genomineerden ’3FM Serious Talent Awards’ bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>