Delegatie 3FM bezoekt Groningen voor Glazen Huis

Utrecht, Utrecht, Utrecht, Den Haag en Breda. Het Glazen Huis van 3FM heeft de afgelopen vijf edities reeds drie steden aangedaan en sinds de benefietactie startpunt Utrecht verlaten heeft, staan vele steden te trappelen om het huis naar zich toe te halen. Maar liefst zeventien steden hadden interesse om het Glazen Huis in december 2009 binnen hun gemeentegrens te krijgen, maar uiteindelijk heeft 3FM dat aantal gereduceerd tot vijf (zie shortlist). Eén van die steden is Groningen en die stad heeft dinsdag een delegatie van radiozender 3FM op bezoek gehad.


UPDATE: Glazen Huis staat dit jaar in Groningen

UPDATE: DJ’s Glazen Huis 2009 bekend

Stad Groningen heeft meerdere pleinen die groot genoeg zijn om het Glazen Huis te herbergen; al lijken de Grote Markt en de Vismarkt daar het meest geschikt daarvoor. Om 3FM te overtuigen van Groningen als plek voor het Glazen Huis, kwam dinsdag een delegatie van 3FM naar de stad.

Naast Groningen zijn ook Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Tilburg in de race voor het Glazen Huis 2009. Op 25 maart maakt 3FM definitief bekend welke stad het evenement mag verwelkomen.

Update: Ook Enschede heeft dinsdag een bezoekje gehad van 3FM. De overige steden Eindhoven Rotterdam en Tilburg worden ook op korte termijn door 3FM ‘geïnspecteerd’.

Lees ook:Glazen Huis 2009 gaat naar…
Lees ook:Shortlist 3FM Glazen Huis 2009 bekend
Lees ook:Glazen Huis staat dit jaar in Groningen
Lees ook:Hevige strijd tussen steden om het Glazen Huis
Lees ook:Eindhoven bood 250.000 euro voor Glazen Huis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Delegatie 3FM bezoekt Groningen voor Glazen Huis

  1. Taco Meems

    De Vismarkt is de beste plek! Meer ruimte dan G.M. en een sfeertje… :D

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Florent Luyckx raakt rijbewijs kwijt | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>