Genomineerden ’3FM Serious Talent Awards’ bekend

Miss Montreal, Bertolf en Giovanca zijn de genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award 2009. Radio 3FM steunt de winnaar het komende jaar door alle uitgebrachte singles een plek op de playlist te geven. Bovendien mag de winnaar optreden tijdens de 3FM Awards op 23 april 2009 in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Dit maakte 3FM-dj Annemieke Schollaardt afgelopen zondag in het radioprogramma ‘Bring It On!’ bekend. De 3FM-vakjury kiest op 19 april een winnaar tijdens de 3FM Serious Talent Award vanuit de Melkweg in Amsterdam. 


Volgens Tijs van Liemt, voorzitter van de 3FM Serious Talent-vakjury, is de keuze op Miss Montreal, Bertolf en Giovanca gevallen, omdat de verwachting van deze drie artiesten het hoogst gespannen is voor de toekomst. De drie talenten zijn inmiddels ook allemaal in het bezit van een platencontract.

3FM ontving in 2008 ruim 1.500 inzendingen van artiesten die hoopten verkozen te worden tot 3FM Serious Talent. 3FM koos twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals en evenementen als Zwarte Cross, Noorderslag en 3FM Serious Request. Vorig jaar sleepten de Jeremy´s de 3FM Serious Talent Award in de wacht. Zangeres Katelijn van de Jeremy’s reikt de prijs uit.  

3FM Awards

De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt op 23 april 2009 tijdens de 3FM Awards, de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en -artiesten, gekozen door de luisteraars. Het evenement is vanaf 19:00 uur rechtstreeks te volgen op 3FM en Nederland 3 zendt de show vanaf 20:30 uur live uit.

Zie ook:
- 3FM Awards voor ‘the best of the best’

Lees ook:Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt
Lees ook:Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend
Lees ook:Genomineerde 3FM Serious Talent Award bekend
Lees ook:Moke, Miss Montreal en Waylon bevestigd voor 3FM Awards
Lees ook:Vijf talenten dingen naar Serious Talent Award

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Genomineerden ’3FM Serious Talent Awards’ bekend

  1. Pingback: Lijst met genomineerden 3FM Awards bekend | Radioactive

  2. Pingback: Line-up 3FM Awards 2009 bekend gemaakt | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>