Top Serious Request opnieuw meer beluisterd

De benefietactie van 3FM genaamd Serious Request wist eind december ruim 10,6 miljoen mensen te bereiken, maar ook de ‘after-Glazen-Huis-dip-moment’ werd goed opgevangen door ‘Top Serious Request. De dagen na de zes dagen durende actie draaide 3FM non-stop de meest aangevraagde platen van luisteraars. In totaal stemden 3,7 miljoen mensen af op de Top Serious Request en dat opnieuw meer dan in het voorgaande jaar.

 

In 2004, de eerste editie dat het Glazen Huis werd opgebouwd in Utrecht, trok de Top de week erna zo’n 1,3 miljoen luisteraars. Vorig jaar waren het er 2,9 miljoen. En in 2008 is dat aantal dus gestegen tot 3,7 miljoen. Daaruit zou je kunnen concluderen dat er meer luisteraars ‘zijn blijven hangen’ nadat de dj’s Coen, Giel en Paul uit het Glazen Huis bevrijd waren.

Zie ook over 3FM:
- 5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
- Domien en Annemiek doen 3FM-ochtend in het weekend

Lees ook:Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010
Lees ook:5,9 Miljoen luisteraars voor 3FM Serious Request 2008
Lees ook:Actie Glazen Huis bereikt 10,6 miljoen mensen
Lees ook:3FM Serious Request bereikte ruim 10 miljoen mensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>