In de collegebanken met Giel Beelen

Wie zich wel eens aan een studie gewaagd heeft, weet dat hoorcolleges echt doodsaai kunnen zijn. Een interessant verhaal van een goede docent blijft je echter veel beter bij. Studenten van de Fontys Bedrijfshogeschool die boffen, want zij kunnen dit jaar radio-dj Giel Beelen verwachten als gastdocent.

Giel Beelen gaat zijn kennis delen met studenten van de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies. Vanaf volgende maand zal de dj een viertal seminars te geven. Hierin gaat Beelen in op zijn carrière, het medialandschap, creativiteit en programma-ont-wikkeling. Tevens zal 3FM-jock een overzicht geven van de geschie-denis van de popmuziek.

Eerder gaven Harry de Winter (Arrow Classic Rock) en Eddy Zoëy (3FM) gastcolleges aan de studenten van de opleiding die zich richt op het ontwikkelen van creatieve concepten voor de entertainmentindustrie.

Nu kunnen dus de blikjes cola voorin de collegezaal geplaatst worden, want docent Giel Beelen komt eraan!

Zie ook:
- Giel Beelen gaat één uur langer door

Lees ook:Het is hoog zomer en Wintertijd komt terug
Lees ook:John de Mol verbindt zich aan V-Academy
Lees ook:Giel Beelen doet mee met stakende scholieren
Lees ook:Frits Sissing brengt musicalmuziek op de radio
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>