Line-up Lowlands nu ook op mobiele telefoon

Geen gedoe meer meer programmaboekjes of zelf uitgeprinte papieren op Lowlands. Radio 3FM introduceert dit jaar de zogenaam-de 'Lowmap' die je op je mobiele telefoon kunt installeren en waarmee je het hele Lowlands-weekend het volledige programma bij de hand hebt. De dienst lijkt (mede door de afbeelding, zie hier links) op een abonne-mentsdienst van Jamba waar je niet van af komt, maar de Lowmap is gratis.

De applicatie voor op je mobieltje is gratis, maar voor het dataverkeer ben je wel de kosten kwijt die je mobiele telefoonprovider daar voor in rekening brengt. Daarmee heb je wel altijd het hele schema van drie dagen Lowlands en een plattegrond paraat.

Op deze site van 3FM staat uitgebreid uitgelegd hoe je de toepassing kunt verkrijgen, inclusief alle technische details. Let  er even op of je toestel deze toepassing ondersteunt, dat voorkomt heel wat onnodige frustratie!

Zie ook:
- Opwarmweek voor Lowlands bij 3VOOR12

Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM
Lees ook:Top 2000 van Radio 2 ook via mobiel te volgen
Lees ook:Lowlands drie dagen live op 3FM
Lees ook:Mobiele website Radio 538 compleet vernieuwd
Lees ook:Strijd om levenlang gratis Lowlands barst los

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Line-up Lowlands nu ook op mobiele telefoon

  1. Sander

    Echt netjes dat ze deze dienst aan gaan bieden al is zon boekje ook altijd wel leuk.

      /   Reply  / 
  2. Sander Hoogendoorn

    Vorig jaar was er ook al een Lowmap voor de mobiele telefoon. Het enige verschil is dat 3FM zich er nu mee is gaan bemoeien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>