Deze week is 100 % NL Meezingweek

Op 100 % NL is het deze week omgedoopt tot Meezingweek. Tijdens de 100% NL Meezingweek draait 100% NL, naar eigen zeggen, elk uur de lekkerste en soms een beetje foute hits. Een 100% NL meezinger waarbij uit volle borst meegezongen kan worden.

Van ‘Als De Morgen Is Gekomen’ tot ‘Rainbow In The Sky’ en van ‘Que Si Que No’ tot ‘Girl’. Keihard meezingen met de hits van onder andere Nick & Simon, 2 Unlimited, Guus Meeuwis en Vengaboys tijdens de 100% NL Meezingweek.

Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL
Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Winnaars 100% NL Awards bekend!
Lees ook:100% Feest Hits nieuw digitaal radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>