Martin Morero presenteert ochtendshow op 100%NL

Morgenochtend heeft Lex Gaarthuis een bekende ‘zanger’ als vervanger op 100%NL. De ochtendshow zal worden gepresenteerd door Martin Morero. De volkszanger uit ’t Gooi zal van 07:00 uur tot 10:00 uur de Muziek van Nederland aan elkaar praten. Deze éénmalige uitzending maakt deel uit van de 100% NL ‘Gooische Vrouwenweek’.

Martin Morero zal in de ochtendshow ‘Martin Morero & Friends’ praten met zijn collega’s uit het vak, waaronder Simon Keizer. De kans is groot dat zijn vriend René Froger ook nog even langskomt.

100% NL Jock Lex Gaarthuis: “Het is al jaren een grote wens van 100% NL om Martin Morero te strikken voor het maken van een radioprogramma. Ik ben erg trots dat ik hem mag begeleiden, Martin is natuurlijk één van de grootste zangers van Nederland.”

Martin Morero: “Normaal gesproken kom ik natuurlijk nooit zo allejezus vroeg mijn nest uit, want hoe laat begint het? 07:00 uur? Dus ik zal wel even op gang moeten komen, maar ik heb er wel heel veel zin in. Heerlijke zender, dat 100% NL, veel Nederlandse muziek. Ik zing zelf natuurlijk zelf ook Nederlandstalig. Heerlijk. Het is lang geleden dat ik zelf radio heb gemaakt, maar toen hadden ze nog van die transistorbuizen, dus ik laat het lekker over me heen komen.”

Lees ook:Bjorn Verhoeven debuteert maandag bij Q-music.be
Lees ook:Lex Gaarthuis ‘uit vrije wil’ weg bij SLAM!FM
Lees ook:Lex Gaarthuis terug naar SLAM!FM-ochtend
Lees ook:Lex Gaarthuis naar 100% NL, Joost Burger neemt plek in
Lees ook:Vroeg je bed uit voor een gratis ontbijt van Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>