100% Feest Hits nieuw digitaal radiostation

Ook 100% NL heeft nu zijn eigen digitale radiostation. Sinds kort kun je luisteren naar 100% Feest Hits. Op dit digitale station kun je luisteren, de naam zegt het al, naar de leukste feesthits van Nederlandse bodem.

Dus dans je longen uit je lijf op ‘Verliefd Zijn’ van Guus Meeuwis, galm mee met Drukwerk en ‘Je Loog Tegen Mij’ en neem nog een drankje tijdens ‘Als De Morgen Is Gekomen’ van Jan Smit. 100% Feest Hits is het station voor tijdens de vrijdagmiddagborrel op je werk, om op te zetten tijdens een verjaardag of op ieder ander moment waarop je lekker mee wilt kunnen zingen!

Het station is te beluisteren via de website van 100% NL, de  app en verschillende radioportals.

Lees ook:100% NL lanceert digitale radiostation 100% Liefde
Lees ook:Deze week is 100 % NL Meezingweek
Lees ook:Nieuws van morgen: digitale radio op je iPod
Lees ook:Zomerse klanken op de radio met Zomerradio
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>