Candlelight ook volgend jaar op 100%NL

Goed nieuws voor de fans van Candlelight, want het radioprogramma met presentator Jan van Veen blijft ook in 2015 te horen op 100% NL. ‘Candlelight’ is vanaf januari volgend jaar elke zondagavond tussen 22.00 en 24.00 uur te beluisteren. Nu hoor je van Veen is nog van zondag tot en met maandag van 23.00 uur tot 24.00 uur.

Jan van Veen: “Ik ben erg blij met mijn contractverlenging bij 100% NL. Ik hoop dat ik vanaf januari in mijn twee uur durende programma ook veel luisteraars mag verblijden met prachtige gedichten en mooie muziek”.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Candlelight is een van de langst lopende programma’s van de Nederlandse radio en weet sinds 2008 vele luisteraars te trekken op 100% NL. De herkenbare stem van Jan van Veen en de gedichten van de luisteraars maken het programma nog steeds uniek. We zijn dan ook erg blij dat Jan de komende tijd nog te horen is op 100% NL op de zondagavond, de perfecte avond voor Candlelight”.

 

Lees ook:Jan van Veen komt ook gedichten voorlezen bij Evers
Lees ook:100%NL haalt Candlelight onder het stof vandaan
Lees ook:Jan ‘Candlelight’ van Veen lanceert datingsite
Lees ook:Mr. Candlelight krijgt lintje
Lees ook:Langste nacht met marathonuitzending Candlelight op 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>