Lex Gaarthuis naar 100% NL, Joost Burger neemt plek in

Lex Gaarthuis keert terug op zijn oude stek, vanmiddag werd namelijk bekend gemaakt dat hij per half november de ochtendshow op 100% NL voor zijn rekening mag nemen. Joost Burger die nu nog een programma heeft in de middag van SLAM!FM, verhuist naar de ochtend. Wie zijn plek in gaat nemen is nog niet bekend.Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Lex is een van de creatiefste en talentvolste dj’s van de Nederlandse radio op dit moment. We zijn dan ook erg blij dat Lex het dj-team als frisse wind komt versterken.”

Colin Banks, die nu nog de ochtendshow op 100% NL voor zijn rekening neemt, verhuist naar de middag. Koen van Huijgevoort, die daar nu nog zit, krijgt een programma op het nieuwe Radio 10.

Gaarthuis maakte al eerder een programma voor 100% NL, voordat hij in 2007 vertrok naar SLAM!FM.

Lees ook:Lex Gaarthuis ‘uit vrije wil’ weg bij SLAM!FM
Lees ook:Lex Gaarthuis terug naar SLAM!FM-ochtend
Lees ook:Lex Gaarthuis nieuwe dj bij Slam!FM
Lees ook:Een nachtje doorhalen met Lex op 3FM
Lees ook:Lex Gaarthuis op donderdag in 3FM-nacht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lex Gaarthuis naar 100% NL, Joost Burger neemt plek in

 1. Erik H.

  Ik heb dit in al die jaren dat ik online ben nog nooit gezegd maar….
  MIJN LIEVE HEMEL wat staat deze site vol met reclame zeg. Popup van Esso, 3 mega banners boven, links en rechts en nog een volle banner van Vodafone. Op mijn (27 inch!!) scherm zie ik bij het openen van de site zowaar 6 regels die GEEN reclame zijn :-(

    /   Reply  / 
  1. Ivo Pasveer Auteur

   Hi Erik,

   Vervelend om te horen! Helaas kan ik hier niets aan doen, Blog.nl regelt de advertenties en lay-out voor ons. Voor de rest hoop ik dat je de website wel goed genoeg vindt om ons te blijven bezoeken! :-)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>