100% NL 100 minuten op Strandfestival ZAND

100% NL zal zaterdag 20 augustus aanwezig zijn op Strandfestival ZAND. In de ’100 Minuten van 100% NL’ zullen onder andere Leonie Meijer, Marsman en Jaap Reesema optreden. Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Ik ben trots dat we ook verslag doen van het festival op 100% NL. Luisteraars kunnen genieten van delen van de live-optredens van Guus Meeuwis, BLØF, VanVelzen, Alain Clark en KANE. Ook zal Eddy Zoëy, die Strandfestival ZAND presenteert, die zaterdag te horen zijn als verslaggever op het veld tussen de bezoekers.” De 100 minuten zullen plaatsvinden van 13.00 tot 14.40 uur, het station zendt live uit van 13.00 tot 23.00 uur. Presentatie: Roland Snoeijer, Marjon Keller en Robert Feller.

Lees ook:Colin Banks en Marjon Keller nieuwe dj’s bij 100% NL
Lees ook:Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt
Lees ook:Kane en Guus Meeuwis genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:Colin Banks presenteert 100% NL Top 10 op zaterdag
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>