Gordon presenteert op Valentijnsdag Allerliefste Top 50 op 100% NL

Maandag is het weer zover: bloemen, kaartjes en andere cadeautjes van (geheime) lovers komen jouw kant op. 100% NL zendt die dag de Allerliefste Top 50 uit, een lijst met de vijftig populairste Nederlandse liefdesliedjes, samengesteld door luisteraars van 100% NL. Onder andere Gordon gaat de lijst presenteren.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Met ruim 40.000 stemmen is het fantastisch om te zien dat de lijst als nooit te voren leeft. En we zijn trots dat Gordon weer in zijn rol kruipt als radiopresentator.”

Gordon schreef eerder al een boek over de liefde en staat zelf ook hoog in de lijst met het nummer ‘Ik Hou Van Jou’. De nummer één in de Allerliefste Top 50 is ‘K Heb Je Lief’ van Paul de Leeuw.

De Allerliefste Top 50 wordt maandag 14 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur uitgezonden op 100% NL. Presentatie: 13.00 tot 14.00 uur: Robert Feller, 14.00 tot 15.00 uur: Jan van Veen en 15.00 tot17.00 uur: Gordon.

Lees ook:Gordon presenteert finale ‘Allerbeste Top 100′ op 100%NL
Lees ook:Colin Banks en Marjon Keller nieuwe dj’s bij 100% NL
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Gordon schnabbelt bij met tv-commercial Robijn
Lees ook:Gordon geveld door rug

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gordon presenteert op Valentijnsdag Allerliefste Top 50 op 100% NL

 1. baah

  baah, is dit een 100 procent nl blog of hoe zit het?

    /   Reply  / 
  1. Iwan Verrips Auteur

   Zeker niet, dit is een weblog over radio. En 100%NL is een radiostation, dus het is goed mogelijk dat je daarover iets leest op deze site.

     /   Reply  / 
 2. baah

  Oh sorrie, perongeluk op de 100 procent NL rubriek gedrukt, en dacht dus dat er alleen maar daarover nieuws op de radioactive stond.

    /   Reply  / 
  1. Iwan Verrips Auteur

   Gelukkig niet, dat zou wat eentonig worden! ;)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>