100% NL in heel Nederland op de kabel

Tsja… als je het mij zou vragen, dan luisteren mensen, vooral jongeren, het meeste via internet naar de radio. Toch zijn de ether en kabel nog steeds populair, daarom is 100% NL blij om te kunnen melden dat ze in heel Nederland op de kabel te ontvangen zijn.

In Drenthe kan je het radiostation met ‘de muziek van Nederland’ vanaf morgen ook beneden opzetten, waar de stereoset aangesloten is op de kabel.

Algemeen directeur Carlo de Boer: ‚ÄėZeker voor ons radiostation, dat ook vaak aanstaat in de huiskamer, zijn kabelaansluitingen belangrijk. Hierdoor kunnen nog meer luisteraars afstemmen op 100% NL.’

100% NL is in Borger-Odoorn (waar zegt u?), Coevorden en Emmen te ontvangen op 95.1 FM en in De Wolden, Hardenberg, Hoogeveen, Meppel, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en nogmaals Coevorden zit 100% NL op de 93.3 FM.

De overige frequenties en luistermogelijkheden kan je vinden op http://www.100p.nl/frequenties/.

Lees ook:Radio Decibel op meer plekken op de kabel
Lees ook:KX Radio start doorgifte via digitale kabel
Lees ook:Licenties FM-frequenties met zes jaar verlengd
Lees ook:Ruzie tussen HotRadio-stations om frequenties in Gelderland
Lees ook:SimoneFM neemt frequenties RadioNL in gebruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>