Nieuw jinglepakket voor 100%NL

Dat radiostations in korte tijd snel marktaandeel kunnen winnen, dat heeft 100% NL de laatste jaren laten zien. Van een marginaal aandeel van rond de 0,7% in 2007, zit de zender met ‘de muziek van Nederland’ nu al enige tijd rond de vier procent marktaandeel (luistercijfers). De vormgeving van het station wordt gedaan door PURE Jingles, onderdeel van VHU Europe. Het Hilversumse vormgevingsbedrijf heeft nu een compleet nieuw jinglepakket gemaakt voor 100%NL.

Volgens programmadirecteur van 100%NL Roland Snoeijer wilde het radiostation na twee jaar een update om het jinglepakket fris en nog intensiever te laten klinken, maar wel met behoud van het bekende geluid van de zender.

Een compilatie van de nieuwe vormgeving van 100% NL is hier te beluisteren op de website van PURE.

Lees ook:100% NL 100 minuten op Strandfestival ZAND
Lees ook:Ook 100% NL Awards voor Ilse deLange, Nick & Simon en Wesley Klein
Lees ook:Roland Snoeijer programma manager Radio Digitaal
Lees ook:Radio 538 heeft een nieuw jinglepakket
Lees ook:Marco Borsato programmadirecteur 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>