RadioActive headlines week 4: (stem) problemen

Geen zin of tijd om al het radionieuws van afgelopen week terug te gaan lezen? Dan komt hier een handig overzicht van de headlines op het gebied van radio van afgelopen week. Met onder andere Tom de Ridder, de opening van 538 en een naamswijziging op Radio 2.

De week begon met een knappe promotiestunt van MKB Brandstof die naar buiten bracht dat hun ‘Tom de Ridder’ stemproblemen heeft. Mooi, dachten veel luisteraars, zijn we daar vanaf. Maar niets is wat het is, want de volgende dag konden de luisteraars genieten van Monique, een collega van Tom de Ridder. Veel irritatie maakte dat los bij luisteraars, want ze hadden gehoopt dat ze eindelijk van die reclames verlost waren. Inmiddels is Tom ook alweer terug. Misschien kan hij beter reclame gaan maken voor zijn stemarts?

Op dinsdag werden de luistercijfers van november-december 2012 bekend gemaakt. Radio 2 en 3FM werden – als verwacht – eerste en tweede. Dit komt natuurlijk vooral door hun grote radio-evenementen als de Top 2000 en Serious  Request.

En voor liefhebbers van de ouderwetse jukeboxmuziek is er goed nieuws: Radio 5 Nostalgia komt terug met hun Jukeboxweek, en er kan nog gestemd worden. Van 11 tot en met 15 februari is de week te beluisteren.

Vorige week stond 538 in het teken van de opening van hun nieuwe pand aan de Bergweg in Hilversum. Dit ging niet helemaal zonder problemen, eerder die dag was het vijf minuten stil tijdens ‘Evers Staat Op’ (audio).

Op vrijdag werd bekend gemaakt dat het Platenpaleis op Radio 2, gepresenteerd door Marc Adriani, vanaf volgende week ‘de Weekendshow’ is. Maar geen rede voor paniek: alles blijft hetzelfde, alleen de naam wordt aangepast.

RadioActive headlines archief:

Er is voor dit jaar nog geen archief. Wel leuk is dit overzicht van week 4, maar dan in 2008!

Iedere maandag vind je op RadioActive.Blog het weekoverzicht. Heb je tips (voor deze week), opmerkingen of toevoegingen voor dit blog? Mail naar [email protected]. Bedankt!

Lees ook:Radio over de Grens keert terug!
Lees ook:RadioActive headlines week 6: veranderingen in programma’s en awards
Lees ook:RadioActive headlines week 5: kavel, carnaval en nieuwe SLAM!FM-programmering
Lees ook:Radioactive headlines week 34: veel veranderingen Veronica
Lees ook:Mooie Radio: Kijken is meestal ook luisteren (of andersom)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>