Radioactive headlines week 34: veel veranderingen Veronica

Maandag gaat het drastisch het roer om bij Radio 1, maar met de recente wijzigingen, nieuwe dj’s en een compleet nieuwe pro-grammering is Radio Veronica ook bezig aan een grote transformatie. Rick van Velthuysen stapt over van 538 naar Veronica en station voice Erik de Zwart krijgt een eigen program-ma op de zender.

Op vrijdag 5 september voert Radio Veronica een compleet nieuwe programmering in. Daarin is nieuwe aanwinst Rick van Velthuysen terug te vinden met ‘WeekendRick’ en de 538-jock krijgt ook een show op de vrijdagavond op Veronica. Daarnaast gaat Erik de Zwart op zaterdagmiddag het ‘Veronica Top 40 Dossier’ presenteren.

In het nieuwe schema van Veronica is ook weer een plekje gereserveerd voor Patrick Kicken. De radio-dj komt niet terug in het weekend maar krijgt dagelijks een avondshow. De ochtendshow die Kicken de afgelopen drie jaar presenteerde is zoals bekend overgenomen door Colin Banks. Voor dat programma heeft Veronica een nieuwe columnist aangetrokken in de vorm van Sjaak Bral. De Haagse cabaretier zal iedere woensdagochtend om kwart over acht op humoristische wijze zijn ‘Ergernissen Top 3′ brengen.

Alsof het nog niet genoeg is heeft Veronica ook nog een heel aardige actie. Afgelopen week en komende week houdt het station een actie waarbij een Ferrari Testarossa te winnen is. Tijdens Bavaria City Racing vorig weekend reed Erik de Zwart de laatste meters in de Ferrari en nu is het aan de luisteraars om de juiste kilometerstand te raden…

Dan Q-music, vorige week maakte Radioactive al bekend dat het station een nieuw logo heeft en maandag volgde ook nog een compleet nieuwe website. Navraag bij Q-music leert dat de nieuwe look voorlopig alleen voor het Nederlandse Q-music is, wellicht volgen de Vlamingen later de nieuwe huisstijl.

Afgelopen week werd bekend dat Tanja Jess de volgende nieuwe dj is bij 100%NL. De voormalige station voice van Sky Radio is daarmee naast Daphne Deckers en Myrna Goossen de derde radiovrouw die vastgelegd is voor het nieuwe 100%NL. Opvolger bij Sky Radio als vrouwelijk stem van het station wordt presentatrice Marlayne Sahupala. Zij zal vanaf 1 september (samen met de mannelijk station voice Kas van Iersel) te horen zijn in de vormgeving van Sky Radio.

Tot slot van deze headlines: de eerste winnaar van de Marconi Awards is bekend. Radio 2-presentator Frits Spits krijgt volgende maand het Nationaal Omroepcongres de Oeuvre Award in ontvangst nemen voor zijn radiocarrière die al ruim 35 jaar loopt.

Headlines archief:
- Week 33 (de week van ruud en rick)
- Week 32 (roze week)

Lees ook:Erik de Zwart rijdt laatste meters in Ferrari
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:30.219 CD-hoesjes in Veronica Ferrari
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>