Radioactive headlines week 36

Het radioactive blog is pas net weer van start gegaan, maar dat neemt niet weg dat er de afgelopen week heel wat gebeurd is op het gebied van radio. Elke zaterdag in de Radioactive headlines de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen op een rij. Dus mocht je iets gemist hebben, in een paar tellen ben je weer helemaal op de hoogte!

- Jurjen Gofers is per september aan de slag gegaan bij Slam!FM. Afgelopen vrijdag was hij al te horen tijdens The Beat Goes OnMeer »

- Q-music geeft een heel originele prijs weg: een ruimtereis. Na Wubbo Ockels en André Kuipers heeft Nederland binnenkort een derde ruimtereiziger. Meer »

- Aanstaande zondag gaat Jules van Hest aan de slag bij Veronica. Hij presenteert elke zondagochtend van 05:00 tot 09:00 uur Ook Goeiemorgen. Meer »

- Joey Hereman wordt naast Koert Walraven de tweede side-kick bij Rick van Velthuysen, en dat allemaal midden in de nacht (Rick). Meer »

- Veronica DJ’s Patrick Kicken en Rob van Someren gaan voortaan ook op zaterdag door met hun ongein op de radio. Meer »

- Ook bij Radio 2 worden een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in de programmering. Frits Spits’ zaterdagprogramma wordt naar voren gehaald en KRO’s Goudmijn verhuist naar de zondag. Meer »

- Radio 3FM won tijdens het Nationaal Omroep Congres maarliefst vier Marconi Awards. Volgens de vakjury is 3FM het beste station, zijn Giel Beelen en zijn programma de besten en is Domien Verschuuren hét aanstormende talent. Meer »

Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Radioactive headlines week 34: veel veranderingen Veronica
Lees ook:Wijzigingen in programmering Radio Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>