“Radio kan mensen ráken”

Met de Seventies at Seven van Stefan Brau is RTL FM zojuist begonnen aan haar laatste vijf uur in de ether. Op het radiostation hoorde ik vandaag veel teleurgestelde sms-jes van luisteraars. Reacties als: Ik ben mijn favoriete zender kwijt! Wat moet ik nou? "Het valt mij altijd weer op dat je mensen gewoon kan ráken. Dat heb ik altijd het mooie gevonden van radio", zei Koen van Huijgevoort zojuist tijdens zijn programma.

In zijn ether-afscheidstoespraak zei hij: "Er gebeuren soms vervelende dingen in het leven, zoals situaties en mensen die vaak liever niet hebt. Volgens mij is het leven gewoon hoe je daarmee omgaat. Ik denk altijd maar zo: in the end, only kindness matters. En nu is het in ieder geval in de éther voor RTL FM vóórbij", waarna hij Paul de Leeuw (met Voorbij) instartte. Vlak na middernacht begint 100%NL met uitzenden op kavel A9.

Dossier RTL FM
____________________________________________________________

Lees ook:Q-music met vallen en opstaan op weg naar 2 of 3
Lees ook:Giel Beelen is op zoek naar echte emotie
Lees ook:Serious Request moest nieuw 3FM meer profiel geven
Lees ook:Edwin Evers: “In mijn vak worden veel mensen overschat”
Lees ook:Humberto Tan: ‘Je moet altijd open staan voor dingen die op je pad komen’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on ““Radio kan mensen ráken”

 1. GOD is a dj

  Voor die mensen is het idd vervelend, ja. Maar terecht besluit.

    /   Reply  / 
 2. Hans van der Veen

  Vraag me even af of dit niet gewoon publicitaire selectiviteit van RTL FM is. Zijn die berichten wel echt en laten ze niet express bepaalde berichten weg?

  Het viel me op toen er een actie voor behoud van RTL FM op FM was en RTL vroeg om te reageren, het aantal reacties bedroevend laag was. Kortom alle RTL FM luisteraars zullen hun heil best kunnen vinden bij stations als Sky Radio en Q-Music. Echt zo uniek is RTL FM niet…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>