Radioactive bij behandeling voorlopige voorziening

Radioactive.blog.nl besteedt donderdag uitgebreid aandacht aan de behandeling van de voorlopige voorziening die RTL FM heeft aangevraagd bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven. RTL FM wil blijven uitzenden via de ether tot de uitkomst van de bodemprocedure (bij hetzelfde college) bekend is. Het wordt een spannende dag in radioland, die we niet willen missen! Op deze site kun je later een uitgebreid verslag lezen.(Afbeelding: Thomas Giger)

Logisch dat RTL zoveel mogelijk tijd wil rekken. Als we Fons van Westerloo mogen geloven, kan zijn overgebleven radiozender (die het altijd al beter deed dan het in alle opzichten teleurstellende Yorin FM) dit jaar break-even draaien of zelfs een bescheiden winst maken. Al heeft RTL volgens Dutchmedia een hidden agenda

Uitkomst

Feit is dat de definitieve uitkomst ook ná morgen allerminst zeker is. In theorie kan de voorlopige voorzieningsaanvraag van RTL worden afgewezen en kan 100%NL gaan uitzenden, maar de eindstreep is pas gehaald met de uitspraak in de bodemprocedure – en theoretisch kan dan alles weer worden teruggedraaid.

Voor de overheid is het ook dán nog geen gelopen race, want zij zal hoe dan ook moeten betalen voor al die vergissingen. De ‘verliezende’ partij staat bij een schadeclaim sterk, omdat de Staat aantoonbaar fouten heeft gemaakt. Zo kan RTL (of misschien 100%NL) nog een aardig bedrag binnenhalen.

Lees ook:

[ Dossier RTL FM ]
________________________________________________________________

Lees ook:100%NL nog niet zeker van A9
Lees ook:CBb geeft Staat gelijk: RTL FM moet uit de lucht!
Lees ook:Verslag behandeling voorziening RTL FM / 100%NL
Lees ook:Verslag van uitspraak kavel A9 vrijdag op Radioactive.blog.nl
Lees ook:RTL FM is teleurgesteld, maar gaat vooralsnog door

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radioactive bij behandeling voorlopige voorziening

 1. Joost

  Ik ga er ook heen! Tot dan?

    /   Reply  / 
 2. Elly van Amstel

  Vertrek je dit keer wel ruim op tijd van huis? :P Ik volg je op de voet. :D

    /   Reply  / 
 3. Thomas Giger

  @Joost, zie je dan! @Elly, ik doe m’n best, maar ben geen ochtendmens :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>