“Vanochtend beslissing van EZ”

Economische Zaken besluit in de loop van de ochtend over het frequentiekavel A9. "De beslissing valt waarschijnlijk rond deze tijd en als de betrokken partijen zijn geïnformeerd, gaat ongeveer een uur later een persbericht uit", zei Telecommunicatie-woordvoerder Judith Thompson-Sepmeijer van het ministerie zojuist. Radioactive.blog.nl besteedt vandaag uitgebreid aandacht aan de zaak, met medewerking van alle partijen.
[ Dossier RTL FM ]
________________________________________________________________

Lees ook:100% NL wint frequentiestrijd
Lees ook:Fight ┬ę Cancer krijgt support van radiostation Caz!
Lees ook:Nieuwe categorie op Radioactive: EK Voetbal 2008
Lees ook:[Audio] Rob d’r op (of d’r onder)
Lees ook:Arrow Jazz FM vanaf 1 september op kavel A8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>