Persbericht ministerie van EZ

Het Agentschap Telecom (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) heeft de vergunning van RTL FM voor het gebruik van het kavel A9 ingetrokken en toegewezen aan Mediasales Finland Oy, de eigenaar van 100% NL. De rechter oordeelde eerder al dat de toewijzing aan RTL FM niet voldoende was gemotiveerd en dat het opnieuw moest gebeuren. Hierbij is geoordeeld dat 100% NL recht heeft op de FM.
Het besluit staat natuurlijk los van de kábelfrequenties van RTL FM, maar ik verwacht niet dat het station hiermee het hoofd boven water kan houden. Overname van een ander commercieel radiostation zou een optie zijn, maar het probleem is dat aan veel geclausuleerde pakketten bepaalde voorwaarden verbonden zijn wat betreft het format. Zo heeft het bijvoorbeeld weinig zin om SLAM!FM over te nemen .

[ Dossier RTL FM ]________________________________________________________________

Lees ook:100% NL lanceert digitale radiostation 100% Liefde
Lees ook:Grote onrust binnen BNR over mogelijke bezuinigingen
Lees ook:Cerfontaine: “Sky Radio wil RTL FM graag hebben”
Lees ook:“Nieuwe partij zet radiostation RTL FM voort”
Lees ook:RTL onderhandelt over “continueren” format RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>