[Audio] Reacties op besluit EZ

Het feit dat 100% NL na drie jaar voor 8000 euro alsnog de frequenties van RTL FM krijgt, heeft veel losgemaakt. Van journaal tot showbizzrubriek, iedereen bericht erover. Leuk dat er weer eens gepraat wordt over rádio! Radioactive.blog.nl komt vanavond met nieuws over de programmering van 100% NL, aan de hand van eigen interviews met de hoofdrolspelers. Nu eerst een terugblik op deze radiodag met reacties in de media.
"Het is toch wel als een bom ingeslagen, omdat wij het niet verwacht hadden. Je kan je voorstellen dat mensen die al jaren werken om van dit station een succes te maken behoorlijk geschrokken zijn van deze mededeling", aldus radiodirecteur Kioe Yap van RTL Nederland op Radio 1.

Beluister deze reportage uit het Radio 1 Journaal van vanmiddag met onder meer Kioe Yap, Fons van Westerloo en Herbert Visser

Bron: Radio 1 – 19 mei 2006 [ mp3 | 4,2 MB | 4.33 ]

RTL FM

Op de site van RTL FM staat een verklaring van het radiostation. Daar kun je een fragment beluisteren uit het programma van Menno Vroom, waarin Fons van Westerloo vanmiddag een toelichting gaf op het nieuws.

[ Dossier RTL FM ] ________________________________________________________________

Lees ook:‘Radio 538 is de financiële redding van RTL’
Lees ook:Fons van Westerloo kandidaat voorzitter WNL
Lees ook:Wakker Nederland splitst zich duidelijk af van De Telegraaf
Lees ook:Grote baas Radio 538 mogelijk vervangen
Lees ook:Dossier RTL FM biedt overzicht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “[Audio] Reacties op besluit EZ

  1. Thomas Giger

    Jawel, hoor! Maar het bufferen duurt soms een seconde of tien, vijftien en je ziet in die tijd alleen een wit scherm, waardoor je inderdaad zou kunnen denken dat er niets gebeurt. Maar het is dus geen dode link, ik heb hem zojuist getest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>