Musikhjälpen in Zweden van start

Ook in andere landen staan Glazen Huizen. Vandaag om 22:00 uur zijn de deuren van het Zweedse Glazen Huis op slot gegaan. De DJ’s zitten tot en met zondag 14 december opgesloten in het huis in Upsala. Musikhjälpen (Muziek hulp), de Zweedse versie van Serious Request, haalt dit jaar geld op om de verspreiding van HIV tegen te gaan.

Het is de zevende editie van Musikhjälpen en dit jaar is de actie groter dan ooit. Er komen ongeveer honderdtwintig gasten langs en er spelen vijftig muzikale acts. De organisatie hoopt dat er dit jaar 200.000 verschillende acties opgezet worden. Het thema van Musikhjälpen is ”Help us stop the spreading of HIV”.

Vorig jaar werd er met Musikhjälpen 28,426,046 aan Zweedse kronen opgehaald. Dat is in euro’s meer dan 3 miljoen.

Mocht je trouwens een woordje Zweeds spreken en de actie voor me willen volgen, ik zie je mail graag tegemoet.

Lees ook:In Zweden zijn ze al begonnen
Lees ook:Meer glazen huizen in België, Zwitserland, Zweden en Kenia
Lees ook:Glazen Huis krijgt een tweede brievenbus
Lees ook:Mini-cd met nummers over Glazen Huis uitgebracht
Lees ook:Beilen heeft eigen Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>