Belgische dj’s StuBru lijden kou tijdens ‘Music for Life’

In Nederland hebben we Serious Request, in België doen ze Music for life. De Vlaamse radiozender Studio Brussel zet hun drie deejays letterlijk in de kou. Linde Merckpoel, Sam de Bruyn en Vincent Byloo maken in de week voor kerst zeven dagen radio vanuit een open lucht studio in Boom. Net als bij Serious Request in Nederland wordt er bij de Belgische benefietactie muziek gedraaid voor geld.

“We gaan een week buiten leven en kou lijden, maar hopen ons te kunnen verwarmen aan de verhalen en inzet van onze luisteraars. Voor die meer dan 850 goede doelen maken we er samen De Warmste Week van”, vertellen de Music for life-presentatoren.

Het is het tweede jaar dat Studio Brussel de actie op deze manier organiseert. Vorig jaar mochten de dj’s voor het eerst kou lijden op de camping. In de jaren daarvoor was er ook een Glazen Huis in België. Music for Life vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot en met woensdag 24 december en opnieuw mogen luisteraars bepalen naar welke doelen het ingezamelde geld gaat.

Bij de Vlaamse goede doelen actie is ook een themalied gekozen. ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij is door een aantal Belgische presentatoren en zangers opnieuw ingezongen. Onder hen bekende namen zoals Kristel van K3 en zanger Bart Peeters.

Lees ook:Music For Life brengt 3,6 miljoen euro op
Lees ook:‘Music For Life’ van StuBru haalt 3,5 miljoen euro op
Lees ook:‘Music For Life’ is de Belgische ‘Serious Request’
Lees ook:Glazen Huis dit jaar ook weer in België
Lees ook:Totaal ruim 9,3 miljoen euro opgehaald met Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>