Radioprijs voor omstreden Australische DJ

Misschien herinner je je het nog wel, een tijdje terug heeft een verpleegster van een ziekenhuis zelfmoord gepleegd na een mislukte grap van 2 Australische DJ’s. Iets wat niet aan de DJ’s van 2DayFM te wijten valt als het aan mij ligt, zeker omdat de vrouw al van zichzelf suïcidaal was. Ondanks alle kritiek kreeg één van de twee DJ’s afgelopen week een prijs.De Australische minister van Communicatie noemde de keuze een blijk van slechte smaak. Christian belde in december samen met een collega naar het ziekenhuis en deed zich voor als koningin Elizabeth II. Een nietsvermoedende verpleegster verbond hen door naar een collega, die allerlei details gaf over de zwangerschap van Kate, de vrouw van prins William. De verpleegster die hen doorverbond, pleegde enkele dagen later zelfmoord welke werd verweten aan de grap van de 2 DJ’s.

Lees ook:Radio over de grens: 2Day FM
Lees ook:Dood verklaren Queen Elizabeth slechte radiograp
Lees ook:Zwemtocht naar eiland van Richard Branson voor smeekbede
Lees ook:Sarah Palin genept door twee radio-dj’s
Lees ook:“Relatie Jan Smit en Ellemieke Vermolen grap Evers”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>