Radio duo pleegt zelfmoord

Meestal positief nieuws op dit blog, deze keer helaas een iets minder goed bericht. Twee Amerikaanse radio dj’s  zijn vorige week met plastic zakken om hun hoofd dood aangetroffen in hun appartement in New York. Het duo heeft zelfmoord gepleegd, en dit is vreemd aangezien het duo juist iedere maand tijdens hun programma tips gaven voor een gelukkiger leven.

De twee dj’s John Littig (48) en Lynne Rosen (46) maakten tot deze maand het programma ‘Pursuit of Happiness’ op het lokale radiostation WBAI. In dit programma gaven ze luisteraars tips om een gelukkiger leven te lijden. Lynne Rosen was voordat ze radio DJ werd een psychotherapeut. Littig was een ‘life coach’ en gaf motiverende speeches.

Samen beheerden ze ook een website ‘Why Not Now’ waarop ze ook weer hun tips gaven voor een gelukkiger leven.

Extra triest dus, dat deze tips voor hun niet hebben geholpen.

foto: wnnlifecoaching.com

Lees ook:Winnaars Lokale Omroep Awards in De Zomer Draait Door
Lees ook:Belgische dj’s StuBru lijden kou tijdens ‘Music for Life’
Lees ook:Wat een week! 10 uur radio tijdens KEI Week 2008
Lees ook:Megastad FM moet stoppen door nieuwe zendgemachtigde
Lees ook:Inschrijving Lokale Omroep Awards 2011 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>