Radio-dj eet rat na verloren weddenschap (VIDEO)

Nederlandse dj’s doen soms wel eens gekke dingen tijdens hun programma, maar over de actie van de Franse dj Eric di Meco kom je niet snel. Hij heeft namelijk live tijdens een uitzending een rat gegeten. En dit allemaal door een verloren weddenschap.

Dan zul je denken, die weddenschap zal dan wel echt ergens over gaan, maar nee het ging gewoon over voetbal. De dj ging een weddenschap aan met Jean-Claude Dassier, de voorzitter van Olympique Marseille. Het ging over de huidige rechtsback van Chelsea, Cesar Azpilicueta. Jean-Claude Dassier voorspelde dat Azpilicueta in het nationale elftal van Spanje zou komen.

Eric di Meco dacht dat dit nooit zou gebeuren. ‘Als dat gebeurt, eet ik een rat op.”
En ja, als het dan tóch gebeurt, dan moet je wel de daad bij het woord voegen.

Zie hieronder de beelden van de verloren weddenschap.

(Beelden: RMC Sport)

Lees ook:Tsjechische radio-dj naakt achter de microfoon (filmpje)
Lees ook:Johan Vlemmix verliest weddenschap met 8FM
Lees ook:Guido Weijers gaat tóch kaal
Lees ook:Tiësto vraagt publiek om beelden voor nieuwe videoclip
Lees ook:Guido Weijers kaal het nieuwe jaar in?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>