Tsjechische radio-dj naakt achter de microfoon (filmpje)

Radio is radio en dat moet je niet uitzenden op internet of televisie. Okay, het is leuk om af en toe mee te kijken via de webcam hoe het er aan toe gaat in een radiostudio, maar eigenlijk moet radio tot de verbeelding blijven spreken. Toch zal de actie van een Tsjechische radiovrouw veel luisteraars wel eventjes naar de webcam hebben gelokt. Veronika Nagrova uit Pilsen heeft namelijk drie uur lang radio gemaakt zonder kleren aan. De programmadirecteur van Radio Kiss had voor de gelegenheid een webcam geïnstalleerd zodat iedereen mee kon kijken.


Radiovrouw Veronika (30) ging naakt achter de microfoon staan nadat ze en weddenschap met haar luisteraars had verloren. In haar programma op Radio Kiss wordt iedere week een reis weggeven en bij wijze van grap zei Veronika: “Als niemand in de opdracht slaagt, presenteer ik naakt“. En waarempel… geen enkele luisteraar wist drie titels goed te raden.

De naaktuitzending was live te zien via de webcam die de programmadirecteur van Radio Kiss speciaal had laten installeren. Hoewel de Tsjechische presentatrice echt geen kleren aan had, waren haar vrouwelijke rondingen niet heel opzichtig te zien. Een collega had namelijk met bodypaint een groene bikini op het lichaam van de radio-dj getekend.

De beelden van de naakte dj zijn hier te zien.

Lees ook:Paul Rabbering en Sofie van den Enk presenteren naakt
Lees ook:Sofie van Den Enk: ‘Naakt gaan is de volgende stap in het proces van Paul Rabbering’
Lees ook:100%NL zet dj’s op non-actief
Lees ook:Afzien tijdens Marathon EK-kijken
Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tsjechische radio-dj naakt achter de microfoon (filmpje)

  1. Broer Arie

    nou wat een feest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>