Wat wordt de eerste plaat op MNM?

Op maandag 5 januari 2009 gaat in België het nieuwe radiostation MNM van start. De hitzender van de VRT wordt de opvolger van Radio Donna dat opgedoekt wordt. Afgelopen week werd al het logo onthuld van MNM nadat er veel controverse was geweest omtrent de naam ‘MNM’. De nieuwe Vlaamse radiozender zorgt er wel voor dat het met veel media-aandacht de lucht in gaat begin volgend jaar. De nieuwste actie van MNM is er een waarbij (toekomstige) luisteraars kunnen aangeven wat de eerste plaat moet worden die op 5 januari gedraaid moet worden.

Wordt het Keane, The Offspring, Timbaland, Enrique Iglesias, Robbie Williams, Christina Aguilera, Sash, INXS, U2, Kylie Minogue, White Stripes, Nelly Furtado, Prince, Duffy, Dr. Alban, Mika, Beyonce, Kings Of Leon, Coldplay, of misschien Eminem (M-N-M…)? Of gaat de keuze van het Belgische publiek uit naar wat eigen product, zoals Milow, K’s Choice, Milk Inc, Clouseau, Lasgo en Stan van Samang?

Via de speciale stemsite van MNM kunnen bezoekers uit een selectie van honderd platen kiezen welke ster het radiostation MNM zal gaan starten. Als je niet kunt kiezen uit de verschillende artiesten, dan kun je ook nog zelf een vrije keuze opgeven.

MNM moet een hitzender worden en dan kun je wel enigszins raden wat het muziekformat gaat worden. Met de honderd artiesten waaruit mensen kunnen kiezen, krijg je wel een beter beeld van de breedte van het format.

Zie ook:
- Onthulling officiële logo hitzender MNM (filmpje)

Lees ook:MNM strikt grote namen voor promotiecampagne
Lees ook:MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna
Lees ook:Luisteraars bepalen playlist concert Clouseau
Lees ook:Onthulling officiële logo hitzender MNM (filmpje)
Lees ook:De 100 mooiste van Mozart

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wat wordt de eerste plaat op MNM?

 1. MBC

  Ondertussen is er ook reactie van Q-Music, die zich wil positioneren als hét hitstation van Vlaanderen. In de nieuwe spot verschijnt dan ook de slogan “Maximum Hit Music” ipv “Q is good for you”, al zal Q haar oude slogan niet helemaal laten vallen

  http://www.youtube.com/watch?v=xcyMC27pZhE

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Klopt MBC, in Nederland is die slogan ook al heel subtiel aangepast. In plaats van ‘maximum music’ is het nu ‘maximum HIT music. Kan nog een leuke strijd worden in België!

     /   Reply  / 
 2. MBC

  Ik vind de nieuwe spot trouwens erg on-Q-Music. Het is een geheel nieuwe stijl, die wel goed past bij de nieuwe look&feel, ook bij de website. Maar het is wel helemaal anders dan de vorige reclamespots, die meer “gezelligheid” uitstraalden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>