Onthulling officiële logo hitzender MNM (filmpje)

Bij de bekendmaking van de naam voor de nieuwe Vlaamse hitzender MNM, liet het station weten nog aan het logo te werken. Tientallen verschillende ontwerpen waren op de website van MNM te zien, maar nu is duidelijk wat het officiële beeldmerk wordt van het nieuwe publieke hitstation van België. Het MNM-logo is zwart, rood en lichtblauw en bevat de baseline “Let’s have a Big Time”.

 


DJ’s van het nog te lanceren MNM, Ann Van Elsen en Dave Peters, hebben donderdag het logo van de nieuwe VRT-hitradiozender bekendgemaakt. Dat deden zij met een filmpje op YouTube. Ann en Dave maakten een parodie op de geheime nota’s van Jean-Luc Dehaene in het kader van de regeringsonderhandelingen die eind vorig jaar via fotolenzen en televisiecamera’s gemeengoed werden. In dit filmpje rijden ze samen de VRT-gebouwen aan de Reyerslaan binnen en is het MNM-logo zo (on)gewild voor het eerst te zien.

Zie hier de onthulling:

In het filmpje is in een flits het nieuwe logo te zien. Geen geheimen meer dus rond het beeldmerk van MNM.

Opvallen

Netmanager Greet Santy van MNM over de logokeuze: “MNM wil anders zijn dan de anderen, en net dat beetje meer uitdagen en prikkelen. Dat willen we ook laten zien in ons logo. Geen statische letters op een rij, maar dynamische karakters en opvallende kleuren. De ster bovenaan het logo maakt het geheel compleet: de muziek, de programma’s en onze luisteraars schitteren bij MNM net iets meer dan elders. Die ambitie hebben we en willen we vanaf 5 januari volop waarmaken. Let’s have a Big Time!”

Vrijdagavond is het logo voor het eerst op ook televisie te zien. Dan zijn de eerste MNM-promofilmpjes te zien op de Vlaamse televisiezender Eén. Hitstation MNM wordt officieel gelanceerd op 5 januari 2009. Tot nu toe is bekend dat onder meer Dave Peters, Ann Van Elsen, Evy Gruyaert, Ann Reymen en Peter Van de Veire op de zender te horen zullen zijn.

Zie ook:
- Mars en VRT bereiken akkoord over gebruik van naam ‘MNM’
- MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna

Lees ook:Nieuwe NPO-logo’s mogelijk uitgelekt
Lees ook:De evolutie van het Sky Radio-logo
Lees ook:Nieuw logo voor Radio 1
Lees ook:Nieuw logo voor radiozender Q-music
Lees ook:Q-music België ook over op het nieuwe logo

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Onthulling officiële logo hitzender MNM (filmpje)

  1. Pingback: MNM de nieuwe hitzender maandag van start | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>