MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna

De nieuwe hitzender 'MNM' moet Radio Donna doen vergeten. Begin januari 2009 wordt MNM de opvolger van het Vlaamse station Donna waar eind dit jaar de stekker uit wordt getrokken. De nieuwe naam voor het nog te lanceren radiostation heeft naast 'Muziek eN Meer' nog vele andere betekenissen.

Update: MNM is ook de naam van een meubelbedrijf

MNM-netmanager Greet Santy zegt over de naamkeuze: "Drie stevige, krachtige letters zullen de naam vormen van onze nieuwe zender. MNM staat voor 'muziek en meer' maar ook voor 'Mechelen en Milaan', 'mojito en meer mojito', 'Madonna en Milk Inc', 'mooi en maf', 'metse-laars en miljonairs' en zovele andere begrippen die tot de leefwereld van onze luisteraars behoren."

Met de naam kan het station dus alle kanten op. De uitspraak van die drie letters lijken mij wel erg belangrijk, want voor je het weet praat je over het snoepje M&M's of over rapper Eminem…

Doelgroep

MNM wordt de opvolger van Donna als hitzender van de VRT. Het station gaat van start op 5 januari 2009 en zal zich richten op vrouwen én mannen van tussen de 18 en 44 jaar die "genieten en plezier maken hoog in het vaandel dragen".

Het muziekformat beslaat de grootste hits van de jaren negentig tot vandaag en wil tieners, twintigers en dertigers extra aanspreken. De namen van onder meer Dave Peters, Evy Gruyaert en Peter Van de Veire zijn bekend gemaakt als dj's op MNM.

Binnenkort volgt meer informatie over de stemmen die op MNM te horen zullen zijn en ook het logo volgt. Een voorproefje van een mogelijk beeldkenmerk vind je op de site van MNM: www.m-n-m.be (niet echt een makkelijke url om op de radio te noemen).

Zie ook:
- Geen grap, Donna wordt opgedoekt
- Bye bye, zwaai zwaai Radio Donna
- FIFO bij Donna: Fit In or Fuck Off
- Donna wil feestelijk eindigen

Lees ook:Dag Donna, rust zacht
Lees ook:M&M’s begint oorlog tegen MNM
Lees ook:Opvolger Donna is ook een meubelbedrijf
Lees ook:Grootste hervorming ooit voor Radio Donna
Lees ook:Onthulling officiƫle logo hitzender MNM (filmpje)

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna

 1. riki

  tja… wat moeten we hier van vinden… Wat een vreselijke naam om je radiozender te noemen! Echt zo’n marketingbedachte naam. MNM… heb je de keuze in alle namen van de wereld, kies je een naam die fonetisch al twee “merknamen” (M&M en Eminem dus) heeft. Niet echt slim.

    /   Reply  / 
 2. MBC

  Die website had ik nog niet gevonden! Erg … euhm.. verrassende logo’s. Ik hoop dat het echte logo er nog niet tussen zit ;)

  @Jorn: Ik sla je e-mailadres op voor in de toekomst!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Onthulling officiƫle logo hitzender MNM (filmpje) | Radioactive

 4. Koen

  Kapotlachen…
  Hopelijk doet de zender het beter dan hun naam laat blijken

    /   Reply  / 
 5. Stijn

  Geweldige radiozender, ik ben er al hele dag naar aan het lusiteren!
  Goede liedjes, doe zo verder!
  Groetjes vanuit Hoepertingen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>