Donna wil feestelijk eindigen

Niet alleen de trouwe klanten moeten van de ene na de andere bank afscheid nemen, in België mogen de luisteraars ook Radio Donna uitzwaaien. Het doek valt definitief voor het Vlaamse radiostation, maar Donna wil wel feestelijk eindigen.

"If we go out, we go out with a bang."

De in 1992 opgerichte hitzender in België wordt binnenkort opgedoekt. Donna verloor de laatste jaren zowat de helft van haar luisteraars aan concurrenten Q-music en 4FM. Ondanks een grote formatswijziging heeft men besloten om te stoppen met Donna en een geheel nieuwe zender te starten. De Belgische radio-dj Peter Van de Veire is één van de drijvende krachten achter het nieuwe station, waarvan nog onduidelijk is wanneer het van start zal gaan.

Feestelijk einde

Volgens netmanager Steve De Coninck-De Boeck zijn er twee opties voor het einde van Donna: "We kunnen ons de komende maanden low profile houden en onze ambities terugschroeven. Of we kunnen alles uit de kast halen en een feestelijk einde brouwen aan deze historische zender."

Dat laatste moet het uiteindelijk gaan worden. Nog voordat de hit-zender een dodelijke injectie krijgt en zal inslapen, organiseert Donna een groot aantal wedstrijden en houdt de zender tal van acties. Daarnaast zal de grote Donna-quiz gehouden worden waarin men op zoek gaat naar de luisteraar die het meest weet van de zender.

Top 2… euh 5000

Net als Radio 2 in Nederland sluit Radio Donna het jaar traditioneel af met een Top 2000. Om feestelijk te eindigen doet de zender er voor de laatste keer nog een schepje bovenop en presenteert het de Top 5000. Tja, zegt de netmanager van Donna: "If we go out, we go out with a bang". En zo is het maar net.

Zie ook:
- Geen grap, Donna wordt opgedoekt
- Bye bye, zwaai zwaai Radio Donna
- FIFO bij Donna: Fit In or Fuck Off

Lees ook:MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna
Lees ook:Geen grap, Donna wordt opgedoekt
Lees ook:FIFO bij Donna: Fit In or Fuck Off
Lees ook:Nieuwe koers moet Donna uit vrije val halen
Lees ook:Dag Donna, rust zacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>