FIFO bij Donna: Fit In or Fuck Off

Wat je ook geleerd hebt bij economie op school over het principe van FIFO, vergeet het! Bij het Vlaamse Radio Donna heeft de selectie voor het nieuwe radiostation waar aan gewerkt wordt, niets te maken met wie er het eerste bij was. Nee… de screening heeft meer weg van Fit In or Fuck Off.

Eerst werd nog gedacht aan een grap, maar het is serieus: het Belgische radiostation Donna gaat verdwijnen. De zender wordt opge-doekt en er komt een nieuw station voor in de plaats. Eerder werd nog gemeld dat de huidige medewerkers van Donna een eerlijke kans krijgen om bij het nieuwe radiostation betrokken te worden.

Nu is ook bekend hoe de selectie voor het nog te bedenken en te lanceren station er uit ziet. Pas je in het profiel van de nieuwe zender of niet? Dat is bijna de vraag waarop de huidige medewerkers antwoord krijgen. Is het antwoord positief, dan is de desbetreffende persoon welkom bij de nieuwe radiozender. Is het antwoord echter negatief, dan zal hij/zij niet op de nieuwe zender te horen zijn.

Inmiddels hebben al tal van medewerkers te horen gekregen wat hun toekomst is. Bijna vijftig procent van de Donna-presentatoren en presentatrices valt buiten de boot, de andere vijftig procent zal wel terugkomen op de nieuwe zender, zo meldt het Belgische Showbizz-site.be.

To be continued…

Zie ook:
- Geen grap, Donna wordt opgedoekt
- Bye bye, zwaai zwaai Radio Donna

Lees ook:Geen grap, Donna wordt opgedoekt
Lees ook:Donna wil feestelijk eindigen
Lees ook:Bye bye, zwaai zwaai Radio Donna
Lees ook:MNM wordt de nieuwe naam voor Radio Donna
Lees ook:Nieuwe koers moet Donna uit vrije val halen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “FIFO bij Donna: Fit In or Fuck Off

  1. MBC

    leuke titel!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    En jij bedankt voor de tips MBC!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>