Tiësto ook op Top Radio

Als je op zoek bent naar de nieuwste dancemuziek, dan is Top Radio is echte aanrader. Het Belgische radiostation is ook één van mijn favoriete buitenlandse zenders, vooral om nieuwe danceplaten te leren kennen. Onze 'eigen' dj Tiësto is al bijna één jaar dj bij Radio 538, voor die zender maakt hij elke vrijdagavond tussen 22:00 en 0:00 'Tiësto Club Life'. Dat programma is vanaf nu ook te horen bij Top Radio.

Op precies dezelfde dag én hetzelfde tijdstip is Tijs Verwest, de echte naam van Tiësto, te horen op Top Radio, zo meldt mijn collega Katja Linders van Dance Blog.

Zij vraagt zich ook af of Tiësto twee keer voor de prijs van één draait of één keer voor de prijs van twee… Ik denk dat de show gewoon verkocht wordt (door 538?) aan Top Radio en dat Tiësto er alleen van profiteert doordat hij als persoon meer op de radio te horen is, wat hopelijk resulteert in meer verkopen en boekingen. Alsof die jongen het nog niet druk genoeg heeft

Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)
Lees ook:Armin: “Ik ben niet de beste DJ”
Lees ook:Kane draagt TMF Award op aan Wessel van Diepen
Lees ook:Stenders Late, pardon… Eét Vermaak
Lees ook:Hoax.blog.nl met HOAX.RADIO op Radio 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>