Roularta Media Group: “VMMa wordt niet verkocht”

De VMMa, het moederbedrijf van drie Vlaamse tv-zenders en radiostation Q-music (België) wordt niet verkocht, zei een woordvoerder van Roularta, dat de helft van de aandelen heeft. De andere 50% zijn van De Persgroep, de eigenaar van de Néderlandse Q-music. Het gerucht gaat dat RTL de VMMa zou willen overnemen. Eind vorige week werd bekend dat het bedrijf wel efficiënter gaat werken. Lees meer bij Showbizzsite.be.

Lees ook:Vlaams moederbedrijf Q-music gaat opnieuw saneren
Lees ook:Radiozenders debet aan lagere winst De Persgroep
Lees ook:Radiostations van VRT moeten één vijfde goedkoper
Lees ook:Waarom verkoopt John de Mol zijn Vlaamse 4FM?
Lees ook:Commissariaat kan omroepen sneller beboeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>