TV-koningin Oprah Winfrey nu ook op de radio

We blijven nog even bij de Amerikaanse radio, want daar weten ze als geen ander hoe je een succesvol concept op alle mogelijke manieren kunt marketen. Naast haar show, magazine en website heeft Oprah Winfrey vanaf vandaag ook haar eigen radiokanaal op XM Satellite Radio. Haar van televisie bekende vrienden en vaste deskundigen praten mee op het talkkanaal. Voorlopig kunnen alleen de 7 miljoen abonnees van XM luisteren naar Oprah & Friends.

Lees ook:XM Satellite Radio: 1,7 miljoen abonnees meer in 2006
Lees ook:Hoe rooskleurig is de toekomst van Sirius Satellite Radio?
Lees ook:Satellietradio: concurrent voor (digitale) etherradio?
Lees ook:Amerikaanse satellietradiobedrijven gaan fuseren
Lees ook:Amerika krijgt talkradio voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>