Radio 2 bovenaan in luistercijfers

In de luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode december 2014 – januari 2015 staat Radio 2  met 13.3% op 1. Dit was een maand geleden 12.7%. Radio 538 staat nu weer op een tweede plek met 10,8%, dit was afgelopen maand 10,3%. Op de derde plaats staat nu Sky Radio met 10,5%, dit was in de vorige periode 10,3%. Op de vierde plaats staat NPO 3FM met 10.0%, dit was afgelopen maand 10,3%. Het complete overzicht vind je hier.

De rapportage is gebaseerd op een landelijk representatieve steekproef van 8.049 respondenten van 10 jaar en ouder.

Lees ook:Radio 538 fier bovenaan in nieuwe luistercijfers
Lees ook:538 fier boven aan, Skyradio nieuwe nummer 2
Lees ook:Radio 538 onbetwiste nummer 1
Lees ook:Luistercijfers radio januari-februari 2009
Lees ook:Luistercijfers radio december-januari: Radio 2 blijft 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>